Specialbutik för spisar och skorstenar

Kontakta oss

Besök vårt
showroom i
Minimani i Karleby!

Bekanta dig med ett urval av omtyckta spismodeller. På måndagar kl. 12–15:30 finns dessutom spisproffset Ben på plats för att svara på alla dina frågor.

Minimani och utställningen är öppna vardagar 7–22 och söndagar 9–22. Välkommen!

SPISMODELLER

Genom oss får du tag på alla spismodeller och skorstenar från tillverkarna vi listat nertill. Det finns många typer av spismodeller; värmelagrande eldstäder, konvektionskaminer, injektorkaminer, braskaminer, vattenmantlade kaminer, vedspisar, bakugnar, kakelugnar osv. Klicka dig vidare till tillverkarens egen hemsida och hitta din favorit! Kontakta oss med frågor om pris eller installation.

ATT SKAFFA ELDSTAD

Idag har eldstaden blivit mera möbel än värmekälla och det finns inget rätt och fel när du väljer.

Nuförtiden är eldstäder energieffektiva värmeenheter med låga utsläpp, som på samma gång skapar stämning under mörka kvällar. Dessutom ger eldstaden en grundtrygghet om stormar eller snötunga grenar skulle orsaka längre strömavbrott. När du söker efter rätt modell för dig är det viktigt att veta vilka egenskaper du vill ha ut av den. Utseende, placering, husets konstruktion och användningssyfte är bra att ha i åtanke. Hitta idéer för hur eldstaden kan placeras, liksom olika modeller, skorstenar och lösningar på tillverkarens sidor!

Ta kontakt om du inte hittar det du söker eller har frågor gällande nyanskaffningar, rivandet av en gammal eldstad eller annat arbete relaterat till eldstäder. Vi hjälper dig vidare! Vi har många kontakter inom branschen och kan få tag på det mesta!

OM OSS

Vi har flera års erfarenhet av både försäljning och montering av eldstäder och skorstenar. Verksamhetsområdet sträcker sig från Karleby i norr till Vasa i söder. Tack vare vårt rika kontaktnät av tillverkare och leverantörer har vi lärt oss mycket under åren och har tillgång till mycket information och kunnande. Vi monterar alla typer av eldstäder och skorstenar och utför också murnings- och rappningsarbeten i samband med våra egna projekt.

Vi jobbar ofta där kunden bor och är vana med höga krav på kvalitet och ordning, det skapar förtroende mellan oss och kunden – något som är viktigt för oss.

Att köpa en eldstad behöver väl inte vara svårt? Nej, det behöver det inte! Vi är med er från planering ända till första brasan.

Vad vill ni få ut av er eldstad? Var ska den stå? Hur lyckas det i praktiken? Vem gör jobbet? Ta kontakt så reder vi ut allt!

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

KONTAKTA
OSS

Hitta en spis som faller dig i smaken och fyll i formuläret så får du veta vad den kostar. Vi sköter förstås allt det praktiska om du så önskar!

För att få en så exakt offert som möjligt, meddela oss gärna följande: Spismodell, skorstenens längd, eventuella andra åtgärder som behöver göras, ritning på huset.

Vi gör även hembesök gratis om du vill diskutera dina planer på plats!